In ontwikkeling:

We werken momenteel hard aan een nieuw project: een Real-time AR Platform, genaamd VEEWAR.

Met VEEWAR willen wij een generiek platform bieden, waarmee men snel, eenvoudig en betaalbaar AR en VR kan creëren en integreren ten behoeve van bijvoorbeeld marketing, trainingen, klantenservice, verkoop en in- en externe communicatie.

Augmented Reality en Virtual Reality biedt talrijke mogelijkheden om virtueel (met doelgroepen) te communiceren en samenwerken, hen te informeren, onderwijzen, de beleving te vergroten en levert waardevolle gebruikersstatistieken. Perfect voor marketing & sales activiteiten, maar ook bijvoorbeeld scholing, trainingen en (in- en externe) communicatie. In combinatie met de mogelijkheid tot persoonlijk en realtime virtueel contact met meerdere partijen kan AR een geweldige bijdrage leveren aan de effectiviteit van werken en communiceren op afstand.
Met VEEWAR willen we al deze technieken in één platform verwerken en toegankelijk maken voor een breed publiek.

Doelstelling van het project: een breed toegankelijk platform ontwikkelen (webbased CMS en gratis app) waarmee in deze veranderende wereld het communiceren en samenwerken op afstand virtueel, realtime en realistisch mogelijk wordt gemaakt met behulp van diverse extended reality technieken en de effecten ervan inzichtelijk en meetbaar zijn via gebruikersstatistieken.
Dit project wordt gesteund door de Europese Unie.

Europese Unie

Creëer zelf interactief drukwerk

Snel, eenvoudig en betaalbaar met VEEWAR

√ DIY | Real-time Augmented Reality

√ Generiek AR Platform

√ Online Content Management Systeem

√ Gratis bijbehorende app ‘VEEWAR’