Motiveer je medewerkers: gepersonaliseerde direct mail met AR

Gelukkig openen veel bedrijven langzamerhand weer de deuren, maar bij velen werkt men nog steeds zoveel mogelijk vanuit huis. Juist nu is het noodzakelijk om in contact te blijven met je thuiswerkende medewerkers. Persoonlijke aandacht en belangstelling houdt iedereen gemotiveerd. Natuurlijk kan dit via mail, (video)bellen of chatten. Prachtig dat het kan, maar het is niet altijd ideaal en niet altijd voldoende.

Een verrassende en originele manier om dit te doen is via een gepersonaliseerde direct mail. Bijvoorbeeld door een persoonlijke video-boodschap op te nemen en te laten tonen vanaf een leuke (ansicht)kaart met augmented reality. Eventueel samen met een klein presentje vol positieve energie. Laat weten dat je meeleeft en om je werknemers geeft.
Natuurlijk is een ‘AR direct-mail campagne’ ook een perfect middel om op een verrassende manier contact te onderhouden met je klanten.

Bedankt AR videoboodschap

 

 

 

 

 

Met het real-time AR platform VEEWAR kan je dit snel en eenvoudig realiseren.

Over VEEWAR

VEEWAR is een generiek platform. Het bestaat uit een online CMS voor de invoer van afbeeldingen die interactief moeten worden. In het CMS kan de exacte grootte en positie op het drukwerk worden ingesteld. ook kunnen er URL’s, telefoonnummers of emailadressen worden gegeven voor interactieve knoppen.
De ingevoerde augmented elementen worden zichtbaar wanneer de betreffende afbeeldingen gescand worden met de generieke app genaamd ‘VEEWAR’. Dit is een gratis app en is beschikbaar in Apple Appstore en Google Play.

VEEEW CMS  VEEEW CMS

Real-time

VEEWAR is een real-time systeem. Dit houdt in dat de geuploade afbeelding en de bijbehorende ‘content’ (zoals een video, audio, knoppen of een 3D beeld) binnen enkele minuten na de invoer daadwerkelijk al zichtbaar is met de app.
Het is dus mogelijk om last-minute AR toe te voegen aan je direct mail. Ook kun je de geuploade content op elk moment wijzigen.

Uniek: meertalig

De meertaligheid van VEEWAR maakt dit platform uniek. Op één en dezelfde afbeelding kunnen audio / video / knoppen etcetera worden geplaatst in diverse talen. De VEEWAR app selecteert automatisch de in de smartphone ingestelde taal en gebruikt deze als standaard. Binnen de app kan men in het menu vervolgens naar wens een andere taal selecteren. Je kunt dus via één interactieve afbeelding in je direct mail ook anderstalige medewerkers bereiken.

VEEEW menu

Meer informatie

Meer informatie over de mogelijkheden van VEEWAR vind je hier.
Of bezoek direct de VEEWAR website: www.veewar.com