Xmas cARds – kerstkaart met Augmented Reality

Kerstmis en Nieuwjaar blijven momenten waarop de traditie van ‘kaartjes sturen’ nog heel sterk blijft voortleven. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Elk jaar worden nog steeds zo’n 50 miljoen kerstkaartjes per post verstuurd en dat in digitale tijden.

Scoor in digitale tijden met een interactieve en verrassende kerstkaart

Xmas cARds App

De kerstkaart is al bijna zo oud als het feest zelf. We zijn onderhand al een stuk verder gekomen dan de papieren kaart met glitters die we vroeger met de hand aan het gehele adressenbestand moesten schrijven.

Zo zijn er veel bedrijven die in het verleden hebben gekozen voor een digitale kerstkaart. Zeker kun je met een moderne en originele digitale kerstkaart een positief gevoel bij je klanten achterlaten.
Maar in de praktijk verdwijnt de e-card vaak na één keer klikken in de prullenmand…

De fysieke kerstkaart blijkt nog steeds het meest gewaardeerd te worden. Het is tastbaarder, minder vluchtig en vooral persoonlijker. Met het gigantische aanbod aan kaarten is het echter best lastig om origineel en onderscheidend te zijn.

De innovatieve techniek Augmented Reality biedt hiervoor legio mogelijkheden!

 

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) is de techniek waarmee digitale informatie wordt toegevoegd aan de werkelijkheid.  Eén van de mogelijke toepassingen van AR is om drukwerk interactief te maken en tot leven te brengen. Met AR kunnen er elementen met extra informatie toegevoegd worden aan geprinte media.
Perfect om bijvoorbeeld een interactieve en verrassende kerstkaart te creëeren!

Kerstkaart cadeau

 

Uw eigen App

Wilt u dit jaar originele kerstkaarten versturen naar uw personeel, zaken relaties of afnemers?
Scoor in deze digitale tijden met een papieren kaart met verrassende extra’s in de vorm van Augmented Reality met uw eigen bijbehorende app!

 

Kerstkaart kraskaart

Xmas cARds App

Ter inspiratie hebben we een demo app gemaakt met daarin diverse mogelijkheden om kerstkaarten interactief te maken.

Zo kunnen er leuke en verrassende 3D animaties met geluid worden getoond. Of een persoonlijke video-boodschap aan uw personeel of uw zakenrelaties.
U kunt zelfs een aanbieding ‘verpakken’ in de kerstkaart met een directe call-to-action in de vorm van een knop die bijvoorbeeld naar een contactpagina op uw website leidt.

De mogelijkheden zijn eindeloos met Augmented Reality!

Kerstkaart sneeuwpoppen

 

Download de app

Download de app Xmas cARds in Google Play of Apple Appstore en scan de markers op onze website.
Het effect is het best wanneer de markers geprint worden, maar ook vanaf een beeldscherm is de toegevoegde Augmented Reality te zien.

Interesse?

Heeft u interesse in een eigen app?
Klik hier en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *