• De Dagschotel App

De Dagschotel App – Kampioenenbier

Brouwerij Martens, Eén en Skyline Entertainment lanceerden een bier om de release van de Kampioenenfilm ‘Jubilee General’ te vieren.  Wij hebben hiervoor en app ontwikkeld die de innovatieve PET-flesjes verheft tot interactief verzamelobject voor alle fans.

Op ieder flesje ‘Dagschotel’ staat een personage van F.C. De Kampioenen geprint. Via de app komen de Kampioenen op het flesje virtueel tot leven. Xavier, Boma, Carmen en de andere personages gaan door de innovatieve augmented reality-techniek echt praten en bewegen.

De Kampioenen spreken je aan via het scherm van je smartphone of tablet. Wanneer je twee flesjes naast elkaar zet, babbelen de personages zelfs met elkaar. Gedurende de campagne worden voortdurend extra personages toegevoegd, waardoor je steeds nieuwe gesprekjes kan ontdekken.  Zo wordt de Dagschotel een echt collector’s item voor de fans.

De Dagschotel App

Call-to-action

Wanneer je een flesje met de app tot leven laat komen, maak je bovendien kans op tal van leuke prijzen. De hoofdprijs is een knalgele Fiat 500, helemaal gepimpt als Kampioenenwagen. Er zitten ook meet-and-greets en filmtickets voor ‘Jubilee General’ in de prijzenpot. Als je gewonnen hebt, feliciteert de Kampioen op het flesje je meteen via de app.

Maar ook als je geen winnend flesje hebt, kan men in de prijzen vallen door te registreren op de website. Zo maken gebruikers kans op gadgets, dvd’s, gezelschapsspelletjes en nog veel meer.