,

VEEEW: Augmented drukwerk binnen minuten!!

Veel bedrijven zien kansen met Augmented Reality. Deze innovatieve techniek bevordert de klantbeleving en vergroot de conversie van offline naar online media.
Maar hoe krijg je je drukwerk nu snel en eenvoudig interactief? Dat blijft lastig. Daarom hebben wij een real-time AR platform ontwikkeld: VEEEW

Meerwaarde van Augmented Reality

Augmented Reality voorziet geprinte media van veel additionele informatie.

De verhoogde gebruikerservaring voor de consument leidt aantoonbaar tot meer aankopen.

Interactieve mogelijkheden leiden eenvoudig tot direct contact met de doelgroep (mail, telefoon).

Vanuit offline media naar online waardoor meer webverkeer wordt gegenereerd.

Gebruik van Augmented Reality verschaft waardevolle gebruikersstatistieken.

Maatwerk versus VEEEW

De ontwikkelingen op het gebied van Augmented Reality en app-ontwikkeling gaan razendsnel. Er is technisch ontzettend veel mogelijk. Naast uiteraard de mogelijkheid om Augmented Reality te tonen, kan een maatwerk app desgewenst worden voorzien van diverse extra’s zoals: GPS ondersteuning, koppeling met externe webservices, social media integratie etcetera. Voor meer over maatwerk mogelijkheden; klik hier.

Maar wat als je nog snel een leuke video of interactieve buttons wilt plaatsen op nieuw of bestaand drukwerk wat morgen de deur uitgaat? Geen probleem.
Hiervoor hebben we VEEEW ontwikkeld, in samenwerking met Scholma Print & Media en Group Joos.

VEEEW pakketjes

Wat is VEEEW

VEEEW is een generiek platform. Het bestaat uit een online CMS voor de invoer van afbeeldingen die interactief moeten worden. In het CMS kan de exacte grootte en positie op het drukwerk worden ingesteld. ook kunnen er URL’s, telefoonnummers of emailadressen worden gegeven voor interactieve knoppen.
De ingevoerde augmented elementen worden zichtbaar wanneer de betreffende afbeeldingen gescand worden met de generieke app genaamd ‘VEEEW’. Dit is een gratis app en is beschikbaar in Apple Appstore en Google Play.

VEEEW CMS  VEEEW CMS

Real-time

VEEEW is een real-time systeem. Dit houdt in dat de geuploade afbeelding en de bijbehorende ‘content’ (zoals een video, audio, knoppen of een 3D beeld) binnen enkele minuten na de invoer daadwerkelijk al zichtbaar is met de app.
Het is dus mogelijk om last-minute AR toe te voegen aan je folder of brochure. Ook kun je de geuploade content op elk moment wijzigen. Ideaal dus voor dag-/weekaanbiedingen bijvoorbeeld, of om klanten op de hoogte te stellen van dagelijks of wekelijkse nieuwtjes. Hierbij kan dezelfde afbeelding blijven dienstdoen om de veranderde content te tonen.

Uniek: meertalig

De meertaligheid van VEEEW maakt dit platform uniek. Op één en dezelfde afbeelding kunnen audio / video / knoppen etcetera worden geplaatst in diverse talen. De VEEEW app selecteert automatisch de in de smartphone ingestelde taal en gebruikt deze als standaard. Binnen de app kan men in het menu vervolgens naar wens een andere taal selecteren.
Dit betekent dat je vanuit één nederlandstalige brochure ook bijvoorbeeld je engels-, frans-, duits- of spaanstalige potentiële klanten rechtstreeks kunt bereiken en informeren in hun eigen moedertaal met augmented reality!

VEEEW menu

Meer informatie

Meer informatie over VEEEW vind je hier op deze website en op de speciale VEEEW website: www.veeew.com